Apartamente situate direct pe plaja Punta Prima

Număr de referinţă: TW19569
Ţară: Spania
Regiune: Costa Blanca
Oraş: Torrevieja
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 83.15 m2 - 107.80 m2
 
Preţ:
370.000 € - 520.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Oferim apartamente pe litoral, pe plaja Punta Prima, în celebra regiune Torrevieja de pe coasta Costa Blanca. Amplasamentul oferă vederi minunate la mare şi la plajă. Apartamentele sunt uşor accesibile datorită aeroportului din Alicante, care este la doar o oră de aici.

Complexul rezidenţial este compus din apartamente cu 2-3 dormitoare şi 2 cu băi. Toate apartamentele din prima fază sunt orientate către sud, dispun de terase spaţioase şi oferă vederi minunate la Marea Mediterană. Fiecare imobil dispune de loc de parcare în parcarea subterană şi de beci.

În complexul împrejmuit sunt grădini frumoase, 3 piscine - una şi cu jacuzzi - şi loc de joacă pentru copii. Resortul are ieşire directă pe faleză.

Punta Prima este la doar 5 km de Torrevieja şi se remarcă prin infrastructura bună, prin toate serviciile disponibile tot anul (inclusiv cele medicale) şi prin distanţa mică până la aeroportul din Alicante. Pe o rază de 10 km veţi găsi mai multe terenuri de golf cu 18 găuri şi nenumărate centre comerciale.

Deoarece compania Rellox oferă acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: