Apartamente noi la 500 de metri de plajă

Număr de referinţă: DI19662
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Marbella
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Preţ:


Vândut

Apartamente unice la numai 500 de metri de plajă, în zona lucrativă Marbella de pe Costa del Sol. Raport avantajos preţ şi calitate. Posibilitate de utilizare pe tot parcursul anului. 

Locaţie exclusivistă la doar 500 de metri de plajă

Proiectul se află la doar 500 de metri de plajele cu nisip Playa Cabopino şi Playa Artola, într-un loc protejat de dune de nisip, aproape de unul dintre cele mai bune terenuri de golf şi de romanticul port Cabopino, cu restaurante, magazine şi cafenele.

Plaja cu nisip fin Artola este una dintre cele mai bune plaje de pe litoralul spaniol Costa del Sol. Ajungeţi la plajă făcând o plimbare plăcută prin parcul complexului şi traversând o pasarelă din lemn construită peste dune.

Acest proiect unic vă este oferit de noi direct de la dezvoltator

Vă oferim acest complex rezidenţial care are o arhitectură modernă şi designuri ale interioarele în care accentul s-a pus pe spaţii luminoase şi deschise. Proiectul include 27 de apartamente, repartizate în trei clădiri cu trei etaje. Apartamentele de la parter au terase mari sau grădină privată. Apartamentele de la mansardă dispun de jacuzzi, terase spaţioase, solariu şi oferă vederi la mare.

Clădirile sunt înconjurate de grădini frumoase, cu foişoare din lemn şi cu o piscină atipică, cu intrare treptată pe toată circumferinţa. În incintă se găsesc un club comun, spaţii de depozitare şi garaje.

Proiectul este în stadiu de derulare, construcţia fiind executată de un renumit dezvoltator din Cehia.

Finisaje de calitate şi interioare la un nivel înalt

În interioare s-au utilizat cele mai bune materiale. Toate apartamentele dispun de un sistem care permite controlul aerului condiţionat, alarmelor şi iluminatului. Toate apartamentele sunt compuse din bucătărie, cameră de zi, două dormitoare, baie şi toaletă separată. Apartamentele se vând având incluse în preţ bucătăria cu consumatoarele, dulapurile integrate şi dotările sanitare.

Bucătăriile sunt unite cu camerele de zi şi sunt echipate cu mobilier exclusivist, cu blat de lucru din acril mineral turnat de culoare albă şi cu întreaga aparatură de la mărci renumite. Pentru a se atinge o spaţialitate mai mare, baia este unită cu dormitorul principal, formând un tot unitar. Dormitorul şi baia sunt separate prin pereţi din sticlă.

Cei mai pretenţioşi îşi pot cumpăra un penthouse la mansardă, cu terase mari (96 - 100 m2) de jur împrejurul apartamentului orientat către trei puncte cardinale şi cu vedere la mare. Pentru ca relaxarea să fie perfectă, pe terase veţi găsi şi jacuzzi. Acest penthouse dispune de încălzire în pardosea, aparatură de cea mai înaltă calitate, sistem de casă inteligentă cu control prin smartphone sau tabletă pentru controlul iluminatului, aerului condiţionat, jaluzelelor, alarmelor tehnice, închiderii centrale de apă etc.).

În Marbella puteţi petrece 365 de zile din an

Amplasarea proiectului în zona de sud a Spaniei oferă proprietarilor de imobile posibilitatea de a se bucura de acestea pe tot parcursul anului. Sezonul turistic principal durează aici din iunie până la sfârşitul lui septembrie. Cu toate acestea, mulţi oameni din întreaga lume vin în sudul Spaniei, mai ales în Marbella, pe tot parcursul anului.

Temperatura media pe termen lung în Marbella , în noiembrie este de 14 grade Celsius. În ianuarie şi februarie sunt cu două grade mai puţin. Cine cu ar vrea să scape pentru moment de mohorâtele zile de iarnă de la noi şi să se bucure puţin de căldură - să se plimbe pe plajă, să servească o porţie de calmari proaspeţi pe o terasă, să joace golf sau să se plimbe cu bicicleta. Şi toate acestea în apropierea noului apartament al dvs.

Marbella este un adevărat rai pe litoralul Costa del Sol şi este una dintre cele mai bune destinaţii de vacanţă din Andaluzia şi din întreaga Spanie. Pune la dispoziţia vizitatorilor o gamă largă de posibilităţi de petrecere a timpului liber – cultură, sport, spa şi wellness, magazine de lux, restaurante rafinate etc.

Investiţie avantajoasă la un preţ bun

În opinia noastră, acest proiect reprezintă unul dintre cele mai bune şi mai lucrative proiecte de pe litoralul spaniol, ca raport preţ - calitate. 

Se presupune că proiectului va fi finalizat la sfârşitul lui 2018.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: