Locaţii pentru achiziţionarea de proprietăţi imobiliare în Spania

Costa del Sol, Andaluzia, Spania de Sud

Cel mai mare interes şi cea mai mare gamă de proprietăţi imobiliare pentru a doua locuinţă şi de agrement se concentrează asupra regiunii de sud a Spaniei şi Andaluziei. Litoralul Andaluziei, Costa del Sol, mai poartă şi denumirea de Costa del Golf. Există aici o mulţime de terenuri şi imobile de golf oferite spre vânzare, care se află fie în apropierea terenurilor de golf, fie chiar pe aceste terenuri. Imediata vecinătate a terenului de golf şi a mării, ceea ce Costa de Sol oferă în deplină măsură, reprezintă o combinație ideală pentru recreerea activă. Preţurile apartamentelor standard mai mici încep de la cca. 120.000 EUR.

Costa Almería

Costa Almería se află în regiunea estică a Andaluziei. Există aici o vreme caldă şi însorită pe tot parcursul anului, fiind unul dintre locurile din Spania cu cele mai multe zile însorite în an. De-a lungul coastei sunt o mulţime de plaje cu nisip, iar terenurile de golf, inclusiv cele de cea mai bună calitate, bineînţeles că se află în imediata apropiere. Compania Rellox oferă spre vânzare aici proprietăți imobiliare de calitate, în resorturi de golf sau chiar lângă plajă. Preţurile apartamentelor noi încep de la cca. 120.000 EUR.

Costa Blanca

Costa Blanca este o destinaţie renumită pentru vacanţa de vară şi agrementul de la mare şi în vecinătatea terenului de golf. Compania Rellox oferă spre vânzare aici o gamă vastă de imobile aflate chiar pe coastă sau pe terenul de golf – apartamente noi de la cca. 120.000 EUR, case în serie de la 200.000 EUR şi case independente de la 300.000 EUR.

Mallorca / Insulele Baleare

În Mallorca veţi găsi zone vizitate frecvent de turişti, în special în împrejurimile Palma de Mallorca, dar şi zone mai liniştite în partea de este sau de nord a insulei. Şi aici veţi găsi mai multe terenuri de golf, astfel încât să puteţi combina odihna activa cu relaxarea pe o plajă de nisip. Există aici mai multe debarcadere şi porturi pentru nave şi iahturi. În medie, preţurile imobilelor sunt ceva mai ridicate decât pe partea continentală a Spaniei. Apartamentele se vând de la cca. 180.000 EUR.

Insulele Canare

Compania Rellox oferă spre vânzare şi proprietăţi imobiliare aflate pe Insulele Canare – Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife şi Lanzarote. Criza imobiliară a influenţat şi preţurile imobilelor de pe aceste insule, piaţa de aici punând la dispoziţie proprietăţi imobiliare la mare cu prețuri avantajoase.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: