Apartamente noi, la numai 50 de metri de plajă

Număr de referinţă: SI19849
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Torrox
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 58.24 m2
 
Preţ:
166.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

Visați să aveți o locuință chiar pe malul mării? Îndepliniți-vă visul! Vă prezentăm un nou proiect exclusivist cu apartamente, aflat chiar pe coasta Torrox, în regiunea Costa del Sol. 

Prin ce este excepțional acest proiect?

  • La numai 50 de metri de plajă
  • Terase cu vederi minunate la mare
  • Resort pe exclusivista Costa del Sol, la prețuri foarte avantajoase
  • Cea mai bună climă din Europa, cu temperaturi plăcute tot timpul anului
  • Zboruri directe din București către Malaga 

Descrierea regiunii

Regiunea Torrox oferă plaje minunate, cu nisip fin și intrare ușoară în mare. Apa cristalină a Mării Mediteraneene îmbie la înot, scufundări, snorkeling și alte sporturi nautice. Costa Torrox se leagă ușor de orașul tipic andaluz Torrox, cu străduțe înguste romantice, cu case albe și atmosferă plăcută. Veți găsi aici multe magazine, baruri, restaurante cu bucătărie internațională și restaurante tradiționale, care servesc fructe de mare sau tapas. Torrox este și un excelent punct de plecare în excursii către orașele istorice din împrejurimi.

Nu veniți aici doar în concediu. Fie ca acest loc minunat să devină a doua casă a dvs., un loc unde să vă încărcați cu energie tot timpul anului sau unde să lucrați înviorați de briza plăcută a mării.

Cea mai bună climă din Europa

Bucurați-vă în propriul apartament de temperaturile plăcute din tot timpul anului. În baza mai multor studii, această zonă a fost desemnată drept zona cu cea mai bună climă din Europa. Apropierea de mare și de munți asigură un echilibru unic și oferă temperaturi plăcute, fără fluctuații mari, pe tot parcursul anului, dar și un volum redus de precipitații, cela mai multe fiind în sezonul de iarnă.

Un nou proiect de apartamente

Acest resort excelează printr-un design modern și prin poziționarea. Resortul cuprinde 23 de apartamente cu locuri de parcare și boxe private în subsol. Proprietarii au la dispoziție o piscină și clădirea este înconjurată de spații verzi. Apartamentele sunt ultramoderne și terasele mari oferă vederi minunate la mare. Apartamentele de predau inclusiv cu linia de bucătărie cu aparatură (mașină de spălat vase, frigider, cuptor, cuptor cu microunde, hotă, mașină de spălat rufe, plită ceramică), cu instalație de aer condiționat și încălzire. Interioarele sunt concepute astfel încât să fie maxim luminate și să ofere un generos spațiu deschis.

Acces excelent

Un mare avantaj îl constituie accesul excelent. Din București la Malaga sunt zboruri directe tot timpul anului! Aeroportul internațional din Malaga se află la aproximativ 45 de minute de resort. Chiar la aeroport puteți închiria o mașină sau puteți lua taxiul.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: