Proprietăţile imobiliare din Spania

Piaţa imobiliară din Spania a cunoscut în ultimii ani o evoluţie interesantă. Începând cu anul 2007, preţurile proprietăţilor imobiliare de aici cresc în permanenţă. O dată cu începutul crizei din 2007 şi sub influenţa afluxului de investitori străini - în special britanici -, preţurile imobilelor din anumite proiecte au scăzut semnificativ. Este vorba în primul rând despre proiecte de calitate redusă, amplasate în locuri neatractive, care au avut şi au probleme cu găsirea de cumpărători. Însă în ultima vreme, preţurile şi piaţa s-au stabilizat, cumpărătorii revin în Spania şi investesc în imobilele de calitate de la mare.
 
Compania Rellox are în oferta da proprietăţi imobiliare de la dezvoltatori renumiţi, fapt pentru care cumpărătorii nu trebuie să aibă nici un dubiu privind calitatea proiectelor sau nefinalizarea construcţiilor. Veţi găsi în baza noastră de date o serie întreagă de proiecte care au primit numeroase premii internaţionale pentru calitate.

Oferim clienților noștri în special imobile la mare şi în vecinătatea terenurilor de golf, fie că este vorba despre apartamente, case în serie, case independente sau vile de lux. Majoritatea cumpărătorilor investesc în proprietăţi imobiliare din Spania cu scopul de ale utiliza personal. Cu toate acestea, există şi posibilitatea de a închiria avantajos imobilele din Spania.

Spania include o mulţime de zone interesante din punct de vedere al agrementului şi investițiilor imobiliare. Însă interesul cel mai mare se îndreaptă asupra sudului Spaniei (Andaluzia, Costa del Sol), litoralul Costa Blanca şi insula Mallorca. În cazul majorităţii imobilelor din ofertă, suntem capabili să asigurăm finanţare prin credit ipotecar.

Accesaţi baza de date cu proprietăţi imobiliare din Spania.

Am pregătit pentru dvs. informaţii suplimentare în secţiune Proprietăţi imobiliare în Spania, în paginile web ale companiei Rellox. Pe site-ul companiei noastre sunt disponibile şi informaţii complexe privind oferta noastră de imobile în străinătate.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: