Marketingul şi susţinerea vânzării

Firma Rellox realizează activităţi de marketing şi vânzare în Republica Cehă, Polonia, Slovacia, România, Ungaria şi Rusia. Pentru a atinge o eficienţă maximă utilizăm o scară vastă de canale de marketing şi de vânzare.

 • Baza de date actuală a potenţialilor investitori

  Compania Rellox evidenţiază sute de persoane care sunt potenţial interesate de achiziţionarea unui imobil, cărora la trimitem periodic noutăţi şi oferte imobiliare. Aceasta reprezintă o posibilitate eficientă de a aborda potenţialii investitori solvenţi care reprezintă grupa target.

 • Public relations

  Prezentarea în mass media sub formă de PR este un instrument foarte eficient de susţinere a vânzării. Firma Rellox acordă o mare atenţie activităţilor PR. Reprezentanţii companiei Rellox sunt citaţi în mass media din ţară şi internaţională, vezi. Au scris despre noi.
 • Internet

  Internetul este unul dintre cele mai eficiente instrumente în vânzarea de imobile. De aceea, Compania Rellox utilizează intensiv toate posibilităţile pe care internetul le oferă. Informaţiile in corpore, informaţiile pentru dezvoltatorii imobiliari şi cele destinate clienţilor din ţările în care se vorbeşte limba engleză, sunt  disponibile în paginile web www.rellox.com.

În fiecare ţară în care compania Rellox activează comercial (Republica Cehă, Slovacia, Rusia, România, Polonia şi Ungaria), administrează pagini web naţionale şi alte pagini specifice de internet pentru a susţine vânzarea imobilelor din locaţiile selectate. Lista de pagini web ale companiei Rellox, pe ţările în care activează:

- Republica Cehă
- Slovacia
- Rusia
- Polonia
- România
- Ungaria

În afară de propriile pagini web,  compania Rellox utilizează şi posibilitatea de prezentare a imobilelor în motoarele imobiliare de căutare renumite din fiecare ţară.
Firma Rellox se orientează marcant către marketingul eficient în motoarele de căutare obişnuite, cum ar fi Google. Campaniile noastre de marketing ţinute în cadrul acestor motoare de căutare sunt întotdeauna optimizate pentru ţara vizată.

 • Publicarea de anunţuri

  Compania Rellox publică anunţuri cu imobile din străinătate, în funcţie de grupa target, în mijloace mass media selectate:

• cotidiane naţionale
• reviste imobiliare
• reviste economice
• reviste sociale

exemplu anunţ 1
exemplu anunţ 2
exemplu anunţ 3

 • Sponsorizare

  Compania Rellox este activă şi în domeniul sponsorizării, care în momentul de faţă vizează în primul rând golful; informaţii amănunţite veţi găsi în secţia Sponsorizare.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: