Pe piaţa română şi-a făcut apariţia un specialist în vânzarea de proprietăţi imobiliare din străinătate

Compania imobiliară Rellox, care se orientează către cumpărarea şi vânzarea de imobile din străinătate, intră pe piaţa română, intenţionând să ocupe poziţia de lider în domeniu.

Praga, 1. februarie 2011 – La începutul lunii februarie 2011, compania Rellox a intrat oficial pe piaţa română. „Suntem convinşi că  în România se află un mare potenţial pentru firma noastră,“ comentează Jan Rejcha, directorul companiei, „... în primul rând, dorim să oferim clienţilor noştri români posibilitatea de a investi în imobile aflate în zone de turistice renumite din Europa, în Alpi sau la mare, fiind siguri că investitorii români vor avea la dispoziţie prin intermediul nostru interesante oportunităţi de investiţie.“

Achiziţionarea unui imobil în străinătate este guvernată de legile şi de sistemul fiscal în vigoare din ţara în care se află imobilul, deci condiţiile de investiţii sunt diferite. Cu toate acestea, cetăţenii români pot cumpăra proprietăţi fără restricţii majore, în cele mai interesante ţări şi regiuni din Europa, atât ca persoane fizice cât şi ca persoane juridice, pe baza liberei circulaţii a capitalurilor în UE. În plus, preţurile imobilelor din străinătate pot fi foarte favorabile. Dacă un client dispune de resurse financiare pentru a achiziţiona un imobil, să zicem în Bucureşti, atunci mai mult ca sigur este capabil să cumpere şi un imobil în Alpi sau la mare. Preţurile încep de la aproximativ 80.000 EUR. Bineînţeles că pentru clienţii exigenţi se oferă şi proprietăţi imobiliare exclusive.

Compania Rellox oferă imobile pentru uz personal, ca oportunitate de investiţie cu rată de rentabilitate maximă, sub formă de revalorificare imobilului sau sub formă de venituri din închirierea ulterioară (eventual combinarea ambelor variante). În cazul în care clientul este interesat, compania Rellox este capabilă să asigure finanţare achiziţiei prin intermediul unor bănci din străinătate. Principiile de bază pentru obţinerea unui credit ipotecar de la bănci din străinătate sunt identice cu cele pentru finanţarea unei achiziţii imobiliare în România.
Diversificarea portofoliului de investiţii poate reprezenta o opţiune interesantă pentru investitorii români, însă clienţii companiei Rellox sunt interesaţi în general cel puţin de utilizare parţială personală a imobilului. O alternativă interesantă o reprezintă imobilele aflate în Alpi sau la mare, unde există posibilitatea de utilizare a lor pe o anumită perioadă te timp, iar în restul anului se închiriază cu un venit garantat din chirie de până la cca. 8% pe an din preţul de achiziţie.

Jan Rejcha afirma referitor la interesul pe care-l aşteaptă din partea clienţilor români: „Compania noastră oferă proprietăţi imobiliare din aproape 30 ţări, dar aşteptăm ca investitorii români să fie interesaţi în cea mai mare măsură de imobilele aflate în Europa, în primul rând în staţiunile de schi din Alpii austrieci, precum şi în staţiunile de litoral din Italia, Franţa, Spania şi Croaţia. Oferim clienţilor noştri o gamă largă de imobile, din toate categoriile de preţuri. Cu siguranţă că interesul se va îndrepta cel mai mult către apartamentele din Alpi şi de la mare, cu preţuri de la cca. 100.000 EUR până la 300.000 EUR.“

Pe lângă România, compania Rellox mai activează şi în Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria şi Rusia. În încheiere Jan Rejcha spunea: „Investiţiile în proprietăţi imobiliare, aflate în zone interesante de recreere din Alpi sau de la mare, reprezintă una dintre cele mai sigure forme de investiţie. Bineînţeles că o condiţie importantă o reprezintă alegerea atentă a unor proiecte de calitate şi a unor imobile aflate în locaţii de calitate.“

Încă din anul 2004 compania Rellox oferă clienţilor săi oportunităţi de achiziţii sau de investiţii în imobile de pe pieţele internaţionale. În ultimii şase ani, Rellox a devenit lider în domeniu pe piaţa cehă, dar în primul rând a câştigat renumele unui partener de calitate al clienţilor săi, care în prezent au la dispoziţie oferte imobiliare din aproape treizeci de ţări din lume.

Despre compania Rellox:

Compania Rellox este dealer specializat în domeniul proprietăţilor imobiliare din străinătate, activând în regiunea Europei Centrale şi de Es, fiind prima agenţie imobiliară specializată din această regiune care încă din anul 2004 oferă imobile din Austria, Franţa, Italia ş.a. şi care a realizat deja câteva sute de tranzacţii de vânzare - cumpărare de proprietăţi imobiliare din străinătate.

Suntem reprezentantul exclusiv al unor dezvoltatori internaţionale de talie mare, dar şi al unor dezvoltatori locali mai mici, fiind astfel capabili să oferim clienţilor noşti o selecţie mare de imobile de calitate din locaţii de top, la mare, în Alpi, în apropierea resorturilor de golf sau în metropole din străinătate. Oferim în prezent servicii complexe de intermediere a vânzării sau cumpărării de imobile din străinătate, în aproximativ treizeci de ţări din lume.

În anul 2010 compania Rellox şi-a deschis noi reprezentanţe în Polonia, România, Ungaria şi Rusia. Activitatea comercială din Slovacia este asigurată de biroul nostru din Praga.

Alte informaţii:

Robert Piterman
Telefon: +40 21 202 3171
E-mail: robert.piterman@rellox.ro.
Web: www.rellox.ro, www.rellox.com

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: