Servicii bancare pentru străinii din Spania? Nicio problemă!

Banca spaniolă Santander a pregătit o ofertă pentru clienții străini care dețin un imobil în Spania sau care au în plan să cumpere unul. Oferta include diferite produse și servicii, de la conturi bancare specială și credite, până la îngrijirea animalelor de companie.

În 2018 cetățenii străini au cumpărat în Spania aproximativ 65 400 de proprietăți imobiliare, adică cu 11 % mai mult decât în anul anterior. Acest număr reprezintă 12 % din totalul de tranzacții imobiliare realizate. Ținând cont de faptul că această tendință este în creștere de mai mulți ani, este evident că interesul cetățenilor străini pentru imobilele spaniole nu va scădea în următorii ani. Cei mai mulți cumpărători provin din Marea Britanie și Germania.

De aceea, ce mai mare bancă spaniolă, Santander, a pregătit pentru cetățenii străini o gamă întreagă se produse și servicii:

  • Contul curent Mundo pentru străini, cu un comision lunar de administrare de 10 EUR. O dată cu contul se oferă gratuit și un card de debit cu care se pot scoate bani din unul din cele 30 000 de bancomate al băncii Santander din întreaga lume.
  • Creditul ipotecar Mundo este destinat străinilor care doresc să își cumpere o a doua locuință în Spania. Acest credit poate fi utilizat însă și pentru renovarea sau construirea unei case.
  • Serviciul Siempre Contigo include pregătirea casei înaintea sosirii, îngrijirea animalelor de companie sau transferul de la aeroport. De asemenea, nu veți mai avea griji cu chestiunile administrative, puteți solicita să vi se aducă acasă medicamentele sau să vi se traducă documentele necesare.

În toată Spania va exista o echipă de manageri specializați care vor fi la îndemâna cumpărătorilor în locurile cu cea mai mare cerere de proprietăți imobiliare.

Vă gândiți să cumpărați un imobil în Spania? Apelați cu încredere la noi. Vom fi alături de dvs. pe tot parcursul procesului de achiziție.

Foto: djile / Shutterstock

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: