Proprietăţi imobiliare în Austria vara pe terenul de golf, iarna pe pârtia de schi

Dacă aveţi în vedere cumpărarea unei proprietăţi imobiliare în străinătate, care să poată fi utilizată pe tot parcursul anului, Austria este o destinaţie ideală. De mult timp Austria oferă posibilităţi de agrement nu numai pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Posibilităţile de agrement estivale devin din ce în ce mai numeroase şi mai interesante. Austria este căutată vara pentru drumeţiile alpine, ciclism sau rafting, iar mai recent se extinde şi oferta pentru amatorii de golf.

Terenurile de golf din Austria

La fel ca peste tot în lume, golful a cunoscut un boom imens, construindu-se permanent terenuri noi iar serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel posibil. O alt atracţie o pot constitui preţurile de aici. Comparativ cu cele de la noi sunt la un nivel comparabil, în unele cazuri chiar mai reduse. Însă calitatea serviciilor şi posibilităţilor oferite este incomparabilă. Chiar şi terenurile obişnuite ating nivelul celor mai bune resorturi de golf de la noi. În plus, austriecii îi aşteaptă cu braţele deschise pe investitorii şi turiştii străini.

Există o gamă de aproximativ 140 de terenuri. Este convenabil ca unele dintre ele să fie vizitate chiar şi pentru o zi, iar pentru altele sunt mai rentabile sejururile de mai multe zile. Cele mai apreciate locaţii de golf sunt, printre altele, Golf Club Zell am See Kaprun sau Wilder Kaiser-Ellmau, în apropiere de Kitzbühelu. TOP 10 austriac include şi Adamstal Golf Club şi Golf Club Fontana din Austria de Jos, sau Golf Club Seefeld-Wildmoos din Tirol.

Poate părea surprinzător, însă în Austria golful nu a devenit un sport de masă, existând cca. o sută de mii de jucători înregistraţi. Este posibil ca principalul motiv pentru care golful nu s-a extins masiv îl reprezintă sezonul restrâns, putându-se juca numai în lunile de vară, din mai până în octombrie.

Construirea terenurilor de golf, în special în staţiunile de schi, este o chestiune a ultimilor câţiva ani. Până în anul 1950, era în Austria un singur teren de golf cu nouă găuri. Însă staţiunile de schi doresc să fie ocupate pe tot parcursul anului, nu numai iarna. O soluţie a reprezentat-o golful care s-a dezvoltat treptat, Austria organizând în anul 1990 Austrian Open.

Proprietăţi imobiliare în apropierea terenurilor de golf

Dacă vă tentează să combinaţi schiul cu golful, cumpărarea de apartamente în Austria este opţiune ideală. Iar dacă în timpul verii v-aţi plictisit de golf, vă veţi putea dedica unei game întregi de alte activităţi. Resorturile sunt dotate cu wellness, iar panoramele minunate şi aerul curat de munte vă vor ademeni să plecaţi la excursii în împrejurimi.

Austria se numără printre ţările cele mai căutate de către vizitatorii din străinătate. Există mai mulţi factori hotărâtori pentru petrecerea vacanţei în această ţară din Alpi. În afara accesibilităţii relativ de simple, este vorba în primul rând de facilităţile bogate de sport şi de serviciile excelente. Nu ne referim numai de calitatea ireproşabilă a cazării, dar şi de gama largă de programe suplimentare de agrement. Se poate opta pentru diferite tipuri de servici wellness, pot fi vizitate o serie întreagă de baruri şi restaurante agreabile care oferă gustoase specialităţi culinare locale.

Toate acestea reprezintă motivele pentru care în ultimii ani tot mai mulţi cetăţeni români achiziţionează proprietăţi imobiliare private în această ţară. Achiziţionarea unui mic apartament într-o staţiune de schi nu este o chestiune chiar aşa de complicată cum poate părea la prima vedere. De exemplu, achiziţionarea unui apartament mic în Kaprunu/Zell am See se poate face şi la preţul de cca. 60 mii EUR. Proprietăţile pot fi întrebuinţate personal pe toată durata anului, însă există şi posibilitatea de închiriere a lor, fapt care face posibilă atingerea unor venituri interesante. La achiziţionarea proprietăţilor imobiliare din Austria, cetăţenii UE au o poziţie similară cu cea a cetăţenilor austrieci, nu existând deci niciun fel de obstacole administrative.

Vi se par interesante informaţiile privind achiziţionare proprietăţilor imobiliare din Austria? Obţineţi mai multe amănunte privind posibilităţile de achiziţie a imobilelor în alte ţări din Alpi, Elveţia, Italia sau Franţa. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.rellox.ro.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: