Proiect rezidenţial în Estepona, în prima linie de pe plajă

Număr de referinţă: DB16182
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Estepona
Tip de imobil: Imobil de lux
Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 127.88 m2 - 199.15 m2
 
Preţ:
890.000 € - 1.950.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Apartamente de lux în apropiere de centrul oraşului. Vedere frumoasă la mare!

Apartamentele pe care le oferim sunt situate într-o locaţie unică, în prima linie de pe plajă, în oraşul Estepona, în New Golden Mile de pe Costa del Sol, unde vă veţi bucura din plin de farmecul Mării Mediterane. Centrul oraşului este la numai câteva minute.

Complexul dispune de un total de 85 apartamente de lux şi penthouse.

Apartamentele cu un dormitor dispun de o terasă mare, de unde se deschide o privelişte minunată la mare şi la Strâmtoarea Gibraltar. Sunt compuse din bucătărie, cameră de zi, WC şi camere cu acces la terasă.

Apartamentele cu două dormitoare sunt orientate către sud şi oferă o privelişte frumoasă la mare şi la grădini. Dispun de 2 băi şi jacuzzi, dormitoare spaţioase şi terase frumoase.

Apartamentele cu trei dormitoare sunt orientate către sud sau sud-vest, sunt spaţioase şi oferă vederi minunate către golf. Toate aceste apartamente au 2 băi cu duş cu hidromasaj, WC şi terasă confortabilă.

Apartamentele penthouse cu trei dormitoare sunt orientate către sud şi de pe terasa spaţioasă cu piscină privată se deschide o privelişte fascinantă către Gibraltar. Unele unităţi dispun şi de solar. Aceste apartamente sunt compuse dintr-un hol mare, 3 dormitoare, 3 băi şi bucătărie.

Apartamentele cu 4 dormitoare sunt orientate către sud şi oferă o privelişte frumoasă la mare şi la grădini. Este vorba despre locuinţe spaţioase cu terasă, compuse din patru unităţi, WC pentru oaspeţi, dormitor principal cu garderobă, bucătărie mare şi hol. Apartamentele penthouse cu cinci dormitoare oferă o minunată vedere panoramică către parc şi mare, dispunând de piscină privată şi lift. Sunt compuse din cinci unităţi cu garderobă, WC pentru oaspeţi, birou, bucătărie şi cameră de zi spaţioasă.

Complexul dispune de jacuzzi, baie turcească, sauna, centru special de aroma-terapie. De asemenea, puteţi practica joga sau folosi piscina şi solariul comune. În împrejurimi se află un teren de gol renumit, şcoală de călărie, club de iahting, spital privat şi public, centre comerciale, aeroport internaţional, universitate, restaurante, magazine ş.a.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: