O excursie în Dubai poate fi o experiență plină de adrenalină

Dubai este ca un magnet pentru turiști în special datorită atracțiilor cu renume mondial, peisajului divers și temperaturilor ridicate pe tot parcursul anului. Indiferent dacă sunteți atrași de o plimbare cu roller coaster-ul sau pe cămile, de vânătoarea de balene salt în tandem cu parașuta, Dubai promite mulțime de atracții incredibile.

Dubai de la înălțime

Probabil cea mai frumoasă vedere asupra zgârie-norilor eleganți și imenselor dune de nisip este de sus. Pentru 248 de euro vă puteți plimba cu balonul cu aer cald pe deasupra misteriosului Deșert Arab, deasupra cirezilor de gazele și cămile. Veți fi însoțiți de un vânător cu șoimi, care vă va arăta zborul șoimului. La aterizare, convoiul de Land Rovere vă va duce să luați micul dejun într-o tabără de beduini.


Foto: Alexas_Fotos / Pixabay

O panoramă oarecum contrastantă poate fi văzută în timpul unui zbor cu un hidroavion Cessna. De la înălțimea de 450 metri veți vedea clădiri importante, cum ar fi Burj Khalifa, Palm Jumeirah sau o nouă roată Ferris, Ain Dubai. Dacă mai plătiți în plus 31 de euro, puteți sta chiar lângă pilot. Altfel, prețul este de 195 EUR.

Foto: Andrey_Popov / Shutterstock

Experiențe pe mare

Bărcile de pescari ies în largul mării în jurul orei șapte dimineața. Puteți merge cu ei până la o distanță de 45 km în larg, unde veți rămâne surprinși de mulțimea de pești. Puteți închiria orice tip de echipament. Dacă preferați bronzul în loc de pescuit, alegeți o excursie de după-amiază de-a lungul coastei, care combină pescuitul cu înotul și croaziera. Pe drum veți putea ancora în golfuri liniștite, practica snorkeling și vă veți putea bucura un grătar din captura proaspătă.  Prețurile pentru aceste plimbări pe mare sunt în jur de 92 EUR de persoană.Foto: oneinchpunch / Shutterstock

Dubai este orașul cu oportunități de investiție infinite. Fiți parte a lui. Cumpărați-vă un imobil în Dubai, bucurați-vă din plin de atmosfera fascinantă a orașului și încasați venituri din închiriere. Contactați-ne și vom fi bucuroși să vă ajutăm.


Aventuri în deșert

Deșertul care înconjoară Dubai-ul ascunde experiențe de adrenalină de neuitate În timpul zilei puteți vizita o fermă de cămile, vă puteți plimba cu o mașină de teren sau cu un ATV, ori puteți încerca sandboarding. Prețurile unei excursii de zi încep de la 75 EUR. Puteți chiar înnopta în deșert, în mod „sălbatic”, fără un duș fierbinte și un pat confortabil. După cină, vă așezați în jurul focului de tabără și înainte de culcare vă puteți uita la cerul plin de stele. Excursia de noapte cost 283 EUR de persoană.

Foto: oneinchpunch / Shutterstock

Cină cu vedere

În ceea ce privește experiențele culinare, Dubai oferă o combinație unică de vederi minunate și mâncăruri pregătite de bucătari de renume mondial. Rezervați-vă o masă la fereastră în restaurantul At.mosphere de la etajul 122 al zgârie-norului Burdž Chalífa sau vizitați restaurantul Weslodge de la etajul 68 al hotelului JW Marriott Marquis, cu vedere la cel mai mare zgârie-nor din lume. „Dinner in the sky“ dă o nouă dimensiune mesei servite cu vederi magnifice. Puteți fi legat și, împreună cu comesenii, ridicați cu macaraua până la o înălțime de 45 de metri și să luați masa sau cina aici. O astfel de experiență costă 147 EUR.

Foto: Selim Mohammed / Pixabay

Cădere liberă

Dubai este una dintre cele mai populare destinații în rândul skydiver-ilor. Bucurați-vă de senzația căderii libere peste insule artificiale, peste deșert sau într-un tunel de vânt. O săritură în tandem cu un instructor se poate face, fără orie fel de experiență anterioară, contra unei sume de 353 - 457 EUR.  Dacă doriți o experiență extremă mai mică, vizitați iFLY Dubai din centrul comercial City Centre Mirdif, unde, fără parașută, puteți zbura ca un adevărat super-erou. Prețurile pentru două zboruri încep de la 46 EUR. Tot la fel, puteți simți adrenalina făcând o plimbare pe cel mai lung zipline urban din lume, deasupra Dubai Marina. Vă veți da drumul de la înălțimea de 170 metri, cu o viteză de până la 80 km/h. Prețul unei astfel de experiențe este de 134 EUR.

Foto: Black Kings / Shutterstock

Distracții pe apă

În Dubai Există mai multe parcuri acvatice grozave excelente. În Aquaventure, unul dintre cele mai mari, vă puteți da drumul pe cel mai mare tobogan din lume. Wild Wadi Waterpark, în stilul „nopților arabe“, vă pune la dispoziție 30 de tobogane și atracții, dar și baldachine de relaxare pe malul râului. Legoland Water Park, cu cele 20 de atracții, este cea mai bună opțiune pentru copiii cu vârstă sub 12 ani. Un bilet pentru adulți costă în jur de 57 EUR.

Parcuri de distracție

Nu ar trebui să omiteți parcurile de distracție atunci când vizitați Dubai. Atracțiile din parcul Motiongate sunt inspirate din filme hollywoodiene precum Ghostbusters sau Shrek. Pentru familiile cu copii se recomandă Legoland cu cele 40 de atracții ale lui. IMG Worlds of Adventure este cel mai mare parc de distracție din lume, unde prind viață dinozaurii și eroii din basme și benzi desenate animate. VR Park Dubai va fi pe lacul celor care nu se pot lipsi de jocurile de calculator. Biletele costă între 31 și 59 EUR.

Recomandăr

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: