Nu pierdeți! World Games of Mountainbiking în Saalbach

În septembrie 2019 se desfășoară în Saalbach, Austria, a douăzeci și una ediție a evenimentului  World Games of Mountainbiking. La startul celor trei tipuri de cursă vor lua parte concurenți din mai multe categorii de vârstă. Prima cursă va fi Maraton, pe cinci distanțe diferite, de la 21 până la 80 kilometri, cu diferențe de nivel de la 726 până la 3 652 metri. Fiecare concurent își va putea alege o distanță după ce s-a dat startul întregii curse. A doua disciplină va fi Cross Country.

Unde vă puteți înscrie și cât costă

Taxa de înscriere este de 59 € sau 49 €. Pachetul mai scump include, printre altele, participarea la două discipline pentru un adult, tricou, mâncare pe parcursul evenimentului, intrare la party sau masaj. Pachetul mai ieftin este doar pentru o disciplină. Înscrierile de facă până pe 7. septembrie ora 8:00, aici: www.saalbach.com.

Organizatorii s-au gândit și la copii

Pot participa și copiii, pentru care este pregătită o cursă specială, denumită Junior Trophy, pentru șase categorii de vârstă. Copii vor avea parte de o experiență de neuitat, trecând aceeași linie de sosire pe care seniorii o vor trece a doua zi. Taxa de înscriere pentru copii este de 10 euro și înscrierile se fac până pa 6. septembrie ora 15:00.

Ce vă așteaptă

Programul începe joi 5 septembrie, când participați se vor putea familiariza cu traseul Maraton între orele 9 și 17. Vineri 6 septembrie, la ora 14:00, se dă startul cursei Cross Country. Urmează apoi, între orele 16:00 -17:30 cursa pentru copii Junior Trophy. La ora 19 este planificat să înceapă ceremonia de deschidere. Sâmbătă 7. septembrie, la ora 9:00, se va da startul cursei Maraton. La ora 21:00 va începe concertul trupei Gerry & Gary, urmat de after-party în localurile Tanzhimmel, Harley Bar și Jennerwein. Programul detaliat se găsește pe: www.saalbach.com

Raiul cicliștilor

Masivul Pinzgauer Grasberge se întinde la altitudini de la1 000 până la 2 100 de metri și oferă condiții ideale pentru cursele de mountain bike. Saalbach Hinterglemm oferă facilități perfecte pentru cicliști, o rețea densă de trasee din toate gradele de dificultate, cu vederi minunate, bikepark, centre de service și magazine cu articole sportive.

O a doua locuință în regiunea Saalbach/Hinterglemm

Puteți avea o locuință proprie în acest rai al cicliștilor, cum ar fi într-un nou resort de patru stele cu restaurante, bar, piscine, centru fitness și wellness.

Doriți că cumpărați  o proprietate imobiliară în Austria? Vă rugăm să ne contactați. Vom fi alături de dvs. pe tot parcursul procesului de achiziție.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: