Imobiliare Franţa

Sunteţi interesaţi să achiziţionaţi o proprietate imobiliară sau un imobil în Franţa? Compania Rellox oferă o gamă vastă de case, vile şi apartamente în locaţii de renume, fie pe Coasta de azur, în Alpii Savoiei sau chiar în Paris. Vom fi bucuroşi să vă ajutăm la alegerea imobilului corespunzător iar apoi vă asigurăm servicii complexe în decursul achiziţionării lui. Oferta imobiliară pentru Franţa o găsiţi aici.

Procedeul de achiziţionare a proprietăţilor imobiliare din Franţa

Să descriem succint cum decurge achiziţionare unui imobil în Franţa. Primul document pe care-l veţi semna este contractul de rezervare. Acesta este pregătit de agenţia imobiliară sau de notarul francez. Luaţi în calcul că toate documentele oficiale vor fi în limba franceză. Dacă folosiţi serviciile companiei imobiliare Rellox, vă vom asigura traducerea documentelor contractuale. După semnarea contractului de rezervare, cumpărătorul va vărsa avansul în contul special al notarului. De obicei avansul este în jur de 5 % - 10 % din preţul imobilului. Contractul de vânzare-cumpărare şi toate celelalte documente necesare sunt asigurate de către notar, care în acelaşi timp este responsabil şi de acordul întregului proces de achiziţie cu legile în vigoare.

Semnarea propriu-zisă a contratului de vânzare-cumpărare se face în biroul notarului. Dacă nu doriţi să participaţi personal la acest eveniment, puteţi acorda unei persoane terţe împuternicire pentru semnarea contractului de vânzare cumpărare. După aceea va trebui să vărsaţi în contul notarului restul de plată din preţul de achiziţie şi celelalte redevenţe şi taxe de transfer, în termenul stabilit contractul. Ţineţi cont de faptul că aceste costuri suplimentare uniforme vor fi de cca. 7 – 8 % din preţul de achiziţie.

Firește că proprietarii de imobile Franţa  plătesc şi taxele periodice aferente întrebuinţării imobilului. Dintre taxele periodice anuale fac parte în primul rând taxa funciară (taxe fonciére) şi impozitul pe locuinţă (taxe d´habitation). În cazul unui apartament standard aceste impozite sunt în jur de câteva sute de EUR pe an.

Cele mai atractive locaţii pentru achiziţionarea de imobile în Franţa

Franţa îi tentează pe cei interesaţi de achiziţionarea de imobile cu o serie întreagă de locaţii atractive. Dacă preferaţi casele, vilele sau apartamentele la mare, aveţi la dispoziţia Riviera franceză cu Coasta de azur, cu celebrele staţiuni Nice, Cannes, St. Tropez sau Monaco. Iubitorii de schi vor alege în primul rând Alpii Savoiei. Dar să nu uităm nici de Paris, care prin farmecul său incomparabil atrage anual milioane de turişti care-l vizitează. Desigur că şi alte locuri sunt interesante. Să amintim numai Burgundia, valea Loarei cu minunatele ei castele, Bretania sau Normandia.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: