Apartamente şi case terasate frumoase la mare şi lângă terenul de golf

Număr de referinţă: LH19455
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Alcaidesa
Tip de imobil: Casă/Vilă
Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 174.19 m2 - 176.68 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Soare, împrejurimi frumoase, privelişti fantastice la Marea Mediteraneană şi peisaje frumoase ale litoralului andaluz, fac din acest proiect un loc excepţional pentru a locui. Accesul la trafic este excelent datorită autostrăzii din apropiere, pe care se poate ajunge foarte repede la trei aeroporturi internaţionale. Toate facilităţile necesare sunt în apropiere. Complexul închis, cu apartamente, apartamente de mansardă şi case în serie, este păzit non-stop şi este la doar 250 de metri de plajă.

Apartamentele du două sau trei dormitoare au suprafeţe de 85 m2, casele în serie, cu trei sau patru dormitoare, orientate către toate punctele cardinale, au suprafeţe de cel puţin 100 m2. Proprietarii lor se vor putea bucura de grădini, poieni, pergole, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport şi patru piscine mari, unde sub cerul albastru se vor putea relaxa 300 de zile pe an.

Apartamentele sunt spaţioase şi luminoase. Au terase mari, utilizabile tot timpul anului, bucătării complet echipate (în casele în serie doar parţial echipate), camere de zi, sufragerii şi băi în marmură, fiind echipate cu tot felul de aparate de uz casnic. Toate materialele sunt de înaltă calitate şi imediat după ce veţi intra în apartament veţi observa că s-a pus accentul pe detalii. Fiecare unitate dispune de garaj şi debara.

Ale dotări: pardoseli din marmură, aer condiţionat, jacuzzi, uşi din lemn securizate, ferestre cu geamuri duble şi video-telefon. Cu siguranţă veţi aprecia şi posibilitatea de a cumpăra un imobil deja mobilat.

Dispunerea ingenioasă a clădirilor dă senzaţia de lumină şi spaţiu. Dacă la acesta se adaugă vederile la mare, atunci acest complex este o adevărată bijuterie.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: