Apartamente şi case în serie lângă mare şi terenul de golf

Număr de referinţă: LH19457
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Alcaidesa
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 116.40 m2
 
Preţ:
Preţ iniţial:
199.000 €
220.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Ofertă imobiliară unică, într-un loc exclusivist pe litoralul Costa de Sol, unde vremea este frumoasă tot timpul anului. Acest complex se află aproape de oraşul San Roque, la numai 15 minute de Gibraltar şi, mai ales la 500 de metri de plajă. În imediata apropiere veţi găsi două terenuri de golf şi toate facilităţile sociale necesare.

Proiectul include apartamente şi case în serie de lux, construite în stil specific andaluz. Calitatea materialelor se poate vedea în toate spaţiile interioare şi exterioare. Pentru ca atmosfera să vie şi mai plăcută, aveţi la dispoziţie grădini cu piscine, dar şi plaja din apropiere, scăldată de Marea Mediteraneană. Terasele oferă privelişti minunate la împrejurimi.

Apartamentele au două sau trei dormitoare, pardoseli din marmură, uşă de intrare securizată, aer condiţionat şi dulapuri încorporate. Bucătăriile sunt echipate; într-o baie este cadă, în cealaltă cabină de duş. Apartamentele de la etajul unu au balcon şi terasă de acoperiş mare. Apartamentul poate fii cumpărat mobilat.

Dacă se doreşte, imobilele din acest complex pot fi închiriate turiştilor, obţinându-se venituri atractive din închiriere.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: