Apartamente frumoase pe plajă, pe litoralul Costa Blanca

Număr de referinţă: TW19006
Ţară: Spania
Regiune: Costa Blanca
Oraş: Punta Prima
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 63.20 m2 - 141.60 m2
 
Preţ:
180.000 € - 429.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Prima linie la mare

Vă oferim spre vânzare apartamente noi, situate în regiunea Punta Prima, pe Costa Blanca, una dintre cele mai frumoase coaste din Spania. Resortul este aproape de plajă şi în apropiere sunt toate serviciile necesare turismului modern - magazine, restaurante, terenuri de golf, pieţe, şcoli, spital sau port. Aeroportul este la doar 35 km de aici.

Oraşul Torrevieja este la 10 minute de mers cu maşina, drumul fiind foarte bun. În zonă există, de asemenea, lacuri sărate mari şi locuri de supraveghere a păsărilor, unde puteți urmări egretele și flamingii.

Apartamentele sunt într-un complex rezidenţial format din mai multe clădiri, unite prin spaţii verzi frumos întreţinute, cu zone de relaxare şi piscină cu şezlonguri şi umbrele. Resortul este construit în stil clasic mediteranean.

Permiteţi-ne să vă prezentăm principalele avantaje ale acestei oferte:

  • Pe plajă se ajunge direct din complex.
  • Apartamentele au terase spaţioase, are oferă privelişti minunate la marea azurie.
  • Noua locuinţă a dvs. va vi înconjurată de spaţii verzi, lacuri, pomi şi arbuşti. Locul este ideal pentru o relaxare totală.
  • li>Apartamentele au locuri de parcare private în subteran şi clădirile dispun de lifturi.
  • Toate placajele, ferestrele sau uşile sunt de bun gust, moderne şi îndeplinesc cele mai înalte standarde.

Apartamentele oferă spaţiu suficient şi pentru familiile mai numeroase. Apartamentele au bucătărie, cameră de zi şi 2 dormitoare cu 2 băi. Oferta include şi apartamente mai mari, care oferă un confort mai mare - acestea dispun de 3 dormitoare şi 3 băi.

Cu siguranță că nu vă veţi plictisi aici. Aveţi la dispoziţie o gamă largă de activităţi nautice, cum ar fi windsurfing, iahting sau paragliding. Dacă doriţi să staţi mai mult pe uscat, puteţi juca tenis, bowling, fotbal sau golf.

Toate acestea, împreună cu viaţa urbană agitată, cu plimbările şi aerul curat din zonă, creează un loc cu adevărat excelent pentru o locuinţă.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Video

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: