Apartamente de lux, într-un cadru natural minunat la mare

Număr de referinţă: LH19456
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Alcaidesa
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 79.99 m2 - 98.54 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Acest proiect excelează prin poziţia sa exclusivistă, care îi va bucura mai ales pe iubitorii naturii şi portului - se întinde aproape de aria protejată Guadalquitón, la numai câteva minute de un teren de golf. Este construit în mijlocul unei naturi frumoasă, aproape de oraşul San Roque, adică într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe litoralul andaluz. Litoralul provinciei spaniole Cádiz garantează vreme frumoasă tot timpul anului.

Complexul este caracteristic prin faţadele albe ale caselor şi prin terasele mari, atât de tipice arhitecturii mediteraneene. Apartamentele cu două sau trei dormitoare sunt echipate cu uşi de intrare securizate, cu uşi de interior albe elegante, cu gresie ceramică, ferestre cu geamuri duble şi dulapuri încăpătoare. Bucătăriile sunt parţial echipate. Există şi posibilitatea de cumpărare a unui apartament complet utilat.

Complexul dispune de parcare, terenuri de tenis, grădini comune şi două piscine. Este o oportunitate excelentă a vă achiziţiona  locuinţă mult visată, pentru că acum este pentru prima dată când acest proiect este oferit pe piaţă.

Dacă se doreşte, imobilele din acest complex pot fi închiriate turiştilor, obţinându-se venituri atractive din închiriere.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: