Alegerile prezidenţiale din Franţa nu influenţează piaţa imobiliară

La jumătatea lunii mai un nou preşedinte s-a instalat în fotoliul prezidenţial francez. Liderul socialist Francois Hollande la învins în alegeri pe fostul preşedinte Nicolas Sarkozy. Ce impact va avea alegerea noului preşedinte asupra cetăţenilor străini dornici să achiziţioneze un imobil în ţara cocoşului galic? Conform experţilor, niciunul.

Un expert care trăieşte în Franţa de peste cincisprezece ani şi care poate evalua un astfel de impact din prisma experienţelor deja trăite, spunea că efectele vor fi minime sau chiar vor lipsi pe deplin. În momentul de faţă, important este faptul că a fost vorba despre alegeri prezidenţiale şi nu parlamentare. Aceste alegeri nu vor influenţa mediul de afaceri şi regulile acestuia.

Procedura legislativă pentru achiziţionarea de imobile s-a modificat foarte puţin în ultimii două sute de ani. Franţa continuă să fie una dintre cele mai sigure ţări din punct de vedere al proprietăţii imobiliare. Este suficientă o privire asupra ratei de litigii imobiliare. În timp ce în Franţa este de 0,3%, în Europa este de 3,9% şi în SUA este în jur de 8%.

Alegerea noului preşedinte francez ar trebui să influenţeze piaţa imobiliară şi nu va genera modificări ale condiţiilor de vânzare. Astfel, Franţa va putea fi considerată pe mai departe ca una dintre cele mai populare ţări, unde preţurile proprietăţilor imobiliare rămân stabile.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: