Resort de lux, cu facilităţi premium pentru sport şi relaxare

Număr de referinţă: AG19558
Ţară: Spania
Regiune: Costa Calida
Oraş: Las Lomas
Tip de imobil: Casă/Vilă
Locuinţă/Apartament
Teren
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 37.00 m2 - 3276.00 m2
 
Preţ:
70.000 € - 1.800.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Acest resort se află în sud-estul Spaniei, în regiunea Murcia, între Marea Mediteraneană şi Mar Menor, la doar 30 km de aeroportul Murcia – San Javier. Datorită acestui amplasament veţi ave la îndemână mai multe plaje frumoase, Parcurile Naţionale Calblanque şi Monte de las Cenizas, sau rezervaţia marină de importanţă internaţională Cabo de Palos. Tot în apropiere este şi Cartagena, un oraş antic cu un patrimoniu cultural şi istoric unic. În această zone geografică este cea mai bună climă din Spania. Cu cele peste 300 de zile însorite pe an, Murcia este un loc ideal pentru unul dintre cele mai bune resorturi turistice şi de sport din Europa. Temperatura medie anuală de este de 22°C.

Acest resort reprezintă o destinaţie exclusivistă pentru vacanţă, recreere şi sport, desfăşurându-se pe o suprafaţă de 560 de hectare şi oferind facilităţi de lux pentru activităţi de sport şi de petrecere a timpului liber. Include trei terenuri de golf cu 18 găuri, inclusiv o academie de golf, 8 terenuri de fotbal, care sunt locuri de antrenament şi de întrecere ale multor cluburi internaţionale, 28 de terenuri de tenis folosite în competiţii de renume, cum ar fi Cupa Davis , Fed Cup şi ATP, inclusiv o academie de tenis. Pentru relaxare, aveţi la dispoziţie un centru wellness cu o suprafaţă de 2000 m2. Acest complex este considerat a fi cel mai bun centru european pentru sport şi recreere şi a primit o serie întreagă de premii internaţionale.

Vă oferim spre vânzare apartamente şi case terasate pentru care se asigură închirierea în scopuri turistice, dar şi vile independente şi terenuri.

Pentru proprietarii apartamentelor şi caselor terasate se asigură servicii complete de închiriere şi se garantează un venit din închiriere de 4%. Dacă vă grăbiţi şi sunteţi printre primii 12 cumpărători, pe lângă o reducere la preţul de achiziţie al apartamentului vi se oferă şi o majorare cu 1% a venitului garantat în cazul apartamentelor şi cu 2% în cazul caselor terasate. Acest venit garanta se oferă pe o perioadă de 4 ani. După aceea, veţi putea beneficia de un venit flexibil din închiriere.

Dacă nu aţi găsit niciun apartament sau nicio casă care să fie pe placul dvs., vă puteţi cumpăra un teren pe care să vă ridicaţi casa visurilor dvs. În acelaşi timp, puteţi contracta o firmă care să se ocupe de administrarea imobilului (curăţenie, întreţinerea grădinii şi a piscinei etc.).

Indiferent pentru ce vă decideţi, fiţi convinşi că este vorba despre o investiţie extrem de rentabilă, pe care nu o veţi regreta niciodată

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: