Paradis tropical într-o rezidență mediteraneeană

Număr de referinţă: PN19897
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Estepona
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 103.76 m2 - 127.01 m2
 
Preţ:
285.000 € - 375.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Grădini exotice mari, cu palmieri și plante tropicale. Acces direct lu o lagună privată unică în felul ei, cu nisip alb și mare azurie. Case de apartamente orientate spre sud, cu linii de design albe izbitoare și contururi delicate. Acesta este noul proiect rezidențial al visurilor. 

Laguna

Laguna este prima de acest tip din Europa. Are o suprafață de 1,4 h, o apă de o calitate excepțională și oferă o adevărată oază paradisiacă, departe de tumultul turistic. Datorită amplasamentului, resortul oferă peste 300 de zile însorite pe an și o temperatură medie anuală de 19 ° C. Proprietarii apartamentelor se pot bucura de intimitate pe tot parcursul anului. Veți putea face baie în apa cristalină și bronza pe plajele minunate, cu nisip fin, trăind experiențe de neuitat. Iubitorii de sporturi nautice au la dispoziție în apropiere o multitudine de facilități pentru caiac, surfing, windsurfing, kitesurfing și iahting. Lângă lagună este o zonă pentru sporturi de plajă, vestiare și dușuri. Acces la această lagună au exclusiv proprietarii apartamentelor sau vizitatorii restaurantului care se află pe mal. Laguna este mult mai prietenoasă cu mediul decât o piscină. Este utilizată metoda de epurare cu ultrasunete, ceea ce, comparativ cu piscinele, înseamnă de o sută de ori mai puține substanțe chimice și doar 2% din energia necesară întreținerii unei piscine.

Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată

Resortul este amplasat în regiunea deluroasă a Andaluziei, la aproximativ 7 km de mare. În apropiere se află toate facilitățile sociale necesare: magazine, buticuri, restaurante etc. În orașele din jur, Estepona și Marbella, aflate la doar câteva minute de mers cu mașina, există centre comerciale mai mari, restaurante, porturi de agrement, hoteluri, spitale, școli, monumente culturale și alte facilități. În apropiere se găsesc şi trei terenuri de golf.

În a doua fază, care a demarat acum, se vor vinde 78 de apartamente exclusiviste cu 2 - 3 dormitoare și penthouse-uri cu terase minunate. Apartamentele sunt împărțite în 8 clădiri. Excelează prin spații locuibile aerisite, cu terase și balcoane. Fiecare apartament dispune de beci şi de loc de parcare în garaj subteran. Bineînțeles că toate apartamentele vor avea aer condiționat.

O investiție interesantă

resortul îndeplinește cele mai exigente cerințe în materie de lux și calitate. Proprietarii vor avea la dispoziție servicii complete de administrare și închiriere a apartamentelor. Unicitatea resortului promite venituri interesante din închiriere. La apartamentele din faza unu și doi se pot atinge venituri de 5% in prețul de achiziție, după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informații.

Acces excelent

Un mare avantaj îl constituie accesul excelent. Din București la Malaga sunt zboruri directe tot timpul anului. Aeroportul internațional din Malaga se află la aproximativ 1 oră de resort. Chiar la aeroport puteți închiria o mașină sau puteți lua taxiul.

Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: