NOUTATE: Un nou resort lângă telegondola din Wildkogel-Arena, nul dintre cele mai populare domenii schiabile din lume

prezentăm un nou resort cu apartamente complet dotate, într-un loc excelent. La sfârșitul anului 2020 se va construi la câțiva pași de telegondola din Neukirchen am Grossvenediger.

Această regiune reprezintă unul dintre cele mai bune domenii schiabile din lume, chiar dacă nu este dintre cele mai mari. Puteți vizita stațiunile de schi din împrejurimi și, cu un singur skipas, puteți schia nu doar în Wildkogel Arena, ci și Zillertal Arena inclusiv pe Ghețarul Hintertux (Zillertaler Super Skipass), sau în întreg Salzburgul, inclusiv în regiunea KitzbühelSkicircus și Ski Amadé (Salzburger Super Ski Card).

Telegondola Panorama Lift, aflată la doar 3 km de Bramberg, este punctul de acces în renumiții Alpii Kitzbühel. Vastul domeniu schiabil Zillertal Arena este la doar 15 minute de aici. Vara puteți desfășura nenumărate tipuri de activități, trăind experiențe unice. Puteți vizita, de exemplu, Cascada Krimmel, care este cea mai mare cascadă din Europa.

Cumpărați-vă un apartament aici și vei o a doua casă de lux, într-un loc cu un potențial enorm.

Premii obținute

Stațiunea Wildkogel-Arena este periodic premiată pentru serviciile de top în domeniul sejururilor pentru familii. În ancheta Skiarea-Awards, stațiunea a obținut premiul Domeniul schiabil pentru familii, din 2018 și, pe cel mai mare site de comparare a stațiunilor de schi, skiresort.info, Wildkogel-Arena Neukirchen și Bramberg au fost câștigătoare în 2018 în categoria Super clasă – cel mai bun domeniu schiabil din lume, până în 80 km de pârtii.

Noutăți în sezonul de iarnă 2018/19

Pentru sezonul din acest an, Wildkogel-Arena a pregătit pentru vizitatori un nou traseu turistic de iarnă cu programe pentru copii, Family Fun Arena cu o pârtie distractivă și cu Familypark, cu atracții interesante dar și tradiționala cea mai lungă și luminată pârtie de săniuș  din lume. Aceasta este chiar înscrisă în Cartea recordurilor Guinnes. Pe această pârtie puteți atinge viteze de până la 50 km/oră, având parte de o coborâre de până la 40 de minute.

Investiții

Această regiune este căutată nu doar de turiști, ci și de investitori. Dezvoltatorii reacționează la cererea în creștere, construind noi proiecte de apartamente pentru vânzarea în proprietate personală, în scopul închirierii ulterioare.  Conform Institutului de Statistică din Austria locuințele de vacanță comerciale prezintă cea mai dinamică creștere în rândul unităților de cazare.

La începutul sezonului de iarnă (noiembrie 2018), numărul de nopți de cazare în acest tip de unități a crescut cu 29,7 %, în tip ce în hotelurile de 5* și 4* creșterea a fost de doar 6,2 %. În perioada ianuarie - noiembrie 2018 s-au înregistrat în total în Austria 138,41 milioane de nopți de cazare, ceea ce reprezintă o creștere cu 3,3 %, comparativ cu aceeași perioadă din 2017.

Apartamente de lux noi

A apărut pe piață un nou proiect cu 45 d apartamente de lux și penthouse-uri, cu prețuri de la 562 800 EUR. Toți proprietarii și oaspeții vor avea la dispoziție serviciile unui hotel de 4* , adică wellness cu piscine și saune, fitness, o hală spațioasă, restaurant, servirea micului dejun, recepție etc. Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligația ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Se presupune că proiectul va fi finalizat în decembrie 2020. Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: