New Golden Mile - Locuințe moderne chiar pe plajă

Număr de referinţă: VT19895
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Estepona
Tip de imobil: Imobil de lux
Casă/Vilă
Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 148.00 m2 - 406.00 m2
 
Preţ:
792.000 € - 2.580.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Direct pe plajă

Pentru cei care caută o a doua casă pe litoralul spaniol, acest resort este alegerea perfectă. Vă prezentăm un resort modern pe malul mării, pe faimoasa Costa del Sol, în zona New Golden Mile, la aproximativ 10-12 minute cu mașina de faimosul Puerto Banus. Spații mari, design modern, amplasament de prestigiu și vederi minunate, toate acestea sunt mândria acestui proiect minunat.

Cea mai bună climă din Europa

Resortul se află în prima linie la mare, într-o zonă de prestigiu, între renumitul Puerto Banús și Estepona. În apropiere sunt toate serviciile și facilitățile de care ați putea avea nevoie. În baza mai multor studii, această zonă a fost desemnată drept zona cu cea mai bună climă din Europa. Oferă peste 325 de zile cu soare pe an și o temperatură medie de 19 °C. Litoralul din jurul Esteponei oferă 17 plaje cu nisip fin, desfășurate pe o lungime de 21 km.

Acces excelent

Un mare avantaj îl constituie accesul excelent. În zonă se poate ajunge cu mașina, cu trenul, avionul și cu vaporul. Aeroportul internațional din Malaga se află la aproximativ 50 de minute de resort. Chiar la aeroport puteți închiria o mașină sau puteți lua taxiul.

Resortul

Alegeți-vă a doua casă la mare și vă veți îndeplini un vis. Resortul are o suprafață de aproximativ 15 000 m2, fiind un nou concept rezidențial și, prin toate facilitățile este pregătit să devină cel mai exclusivist proiect de pe litoral din Estepona. Complexul asigură un maxim de confort și relaxare. Proprietarii pot folosi piscina infinity uluitoare, zona de relaxare cu șezlonguri și umbrele de soare, jacuzzi, terenuri de tenis și de paddle, centru de fitness, zonă de grătar, parc verde și multe altele. Nu s-au omis nici facilitățile pentru copii. Aceștia au la dispoziție un teren de joacă și o piscină proprie. Resortul include apartamente exclusive, penthouse-uri de lux, vile separate și bungalouri. toate vânzându-se în proprietate privată. Imobilele dispun de locuri de parcare private în garajul subteran. Este disponibilă și o parcare în aer liber pentru 20 - 25 de mașini.

Apartamente

În resort sunt 24 de apartamente minunate, cu 2 -3 dormitoare, împărțite în 3 clădiri independente. Proprietarii apartamentelor se vor putea bucura de terase private spațioase, cu vedere la mare. Dacă alegeți unul dintre cele 12 apartamente de la parter, vă puteți bucura de grădinile private mari unde vă puteți instala propria piscină.

Penthouse

Puteți alege, de asemenea, din cele 6 penthouse-uri luminoase, cu 3 - 4 dormitoare ș cu vedere panoramică la mare. La etajul superior se găsește dormitorul principal cu o terasă spațioasă. La etajul inferior se află 2 dormitoare cu băi, garderobe și terase, toaletă separată, birou, bucătărie spațioasă cu sufragerie și cameră de zi, cămară și o terasă mare, cu posibilitatea instalării unei piscine.

Vile

Resortul are și două vile de lux cu 4 - 5 dormitoare, care oferă interioare spațioase și moderne, precum și zone exterioare private cu piscină, jacuzzi și verandă. Fiecare vilă are 3 etaje spațioase și pline de soare și, datorită amplasării sale de neegalat, oferă acces direct la plajă. O alegere ideală pentru cei care doresc intimitate maximă dar, în același timp, vor să beneficieze de facilitățile excelente ale resortului.

Bungalouri

Cele 6 bungalouri unice sunt situate în prima linie pe plajă, la care au acces direct. Dispun de o grădină mare, terasă, verandă și piscină privată, astfel încât confortul să fie maxim. Spațiile locuibile generoase sunt împărțite pe 3 nivele. Bungalourile au 3 - 4 dormitoare cu băi, garderobe, birou, cameră de zi spațioasă cu bucătărie și sufragerie.

Sustenabilitatea

Dezvoltatorul a ales cele mai bune materiale pentru construcție, gândindu-se și la mediu. Resortul ar trebui să primească certificatul BREEAM®, care promovează o construcție mai durabilă, ce oferă beneficii economice, de mediu și sociale viitorilor proprietari. BREEAM® este cea mai avansată metodă de evaluare și certificare a sustenabilității clădirii.

Termen de construcție

Proiectul se construiește în două faze. A fost deja acordată autorizație de construcție pentru prima fază. Se presupune că construcția va începe în septembrie 2019. A fost demarată și procedura de obținere a autorizației de construcție pentru a doua fază. Se presupune că resortul va fi finalizat în toamna lui 2021.

Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: