Imobiliare în Alpi (privire generală asupra preţurilor)

Pentru cumpărători străini sunt interesați în primul rând Alpii austrieci. În staţiunile de schi, de ex. Kaprun / Zell am See, puteţi achiziţiona un apartament complet dotat deja de la cca. 60.000 EUR. Există însă şi alte locaţii preferate, cum ar fi Schladming, Bad Gastein, Zillertal, Mayrhofen, Solden, Kitzbuhel, Saalbach şi altele. În plus în Austria, în apropierea multor centre de schi, se află şi terenuri de golf, ceea ce face ca întrebuinţarea imobilului să nu reducă numai la sezonul de iarnă.

În Austria se pot achiziţiona atât apartamente care fac parte din proiecte noi, cât şi apartamente mai vechi. Compania Rellox oferă în plus şi case independente şi vile exclusive în staţiunile de schi. Preţurile acestor imobile de lux sunt încă mai mici decât, să zicem, în Elveţia, Franţa sau în Italia, începând de la cca. 1.000.000 EUR. La proiectele noi din Austria oferim investitorilor oportunităţi interesante de investiţii, cu profit din chirie de până la cca. 8% pe an!

Datorită condiţiilor perfecte de schi sunt interesanţi şi Alpii Savoiei din Franţa – preţurile apartamentelor din staţiunile mai mici încep de la cca. 130.000 EUR. Bineînţeles că preţurile sunt mai mari în regiunile renumite, cum ar fi Val d´Isere, Tignes, Les Arc sau Meribel. În cazul multor proiecte noi din Alpii Savoiei se aplică sistemul garantat de stat pentru închirierea ulterioară a imobilului, care aduce profituri de cca. 5% pe an, fără preocupări majore şi cu posibilitate de întrebuinţare parţială.

O a treia destinaţie preferată o reprezintă Dolomiţii şi staţiunile montane din nordul Italiei, de ex. Val di Fassa, Val di Fiemme, Val Gardena, Madonna di Campiglio, Kronplatz etc. Preţurile unor apartamente-schi sunt în jur de cca. 150.000 EUR. Preţurile caselor şi vilelor pot atinge şi 20 milioane EUR.

Am pregătit pentru fiecare destinaţie şi pagini web specializate concret pentru destinaţia în cauză: Imobiliare Austria, Imobiliare Franţa, Imobiliare Italia.

Cuvinte cheie: Alpi, apartamente de schi, imobile, imobiliare, Austria, Franţa, Italia, Elveţia

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: