Complex rezidenţial la numai 5 minute de plajă

Număr de referinţă: AL13620
Ţară: Spania
Regiune: Costa Calida
Oraş: Villaricos
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 58.00 m2
 
Preţ:
89.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Vândut

Villaricos este sat pescăresc tradiţional, aflat pe malul mării în zona de sud-est a Spaniei, în regiunea Almeria. Satul oferă locuitorilor săi condiţii confortabile de viaţă şi de recreere în mediul mediteranean. Este înconjurat de plaja de nisip Castillo şi de râul Almanzora. În sat veţi găsi o mulţime de baruri, debarcadere pescăreşti, restaurante de calitate, magazine locale şi târguri tradiţionale de duminică. Plaja de nisip din dreptul complexului dispune de un bar pe plajă.

Toate apartamentele dispun de terasă privată de acoperiş şi de loc de parcare în garajul subteran. În preţ sunt incluse: geamuri duble, bucătărie echipată cu placă de lucru din granit, cuptor, plită electrică, frigider/congelator şi maşină de spălat vase. Suplimentar, se poate instala şi aer condiţionat.

Apartamentele se află la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de plajă şi în apropierea unor renumite terenuri de golf.

La o distanţă de 10 minute de mers cu maşina se află oraşul istoric Cuevas, cu multe monumente. Şi aici veţi găsi multe magazine, restaurante, baruri, doctor ş.a. De asemenea, se pot face excursii în interiorul ţării şi în masivele muntoase din regiune. Villaricos este în apropierea a două aeroporturi internaţionale: 45 minute de la aeroportul din Almeria şi 75 minute de la Murcia, fiind astfel uşor accesibil indiferent de unde veniţi.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: