Complex rezidenţial în prima linie la mare, Casares

Număr de referinţă: LH19454
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Costa de Casares
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 76.10 m2 - 113.96 m2
 
Preţ:
Preţ iniţial:
225.000 € - 299.000 €
295.000 € - 354.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Vă oferim acest proiect rezidenţial, aflat în prima linie la mare, pe plaja Costa de Casares, adică într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe litoralul spaniol Costa del Sol. Proiectul a re o poziţionare excepţională – vă puteţi bucura de linişte şi confort şi, în acelaşi timp, puteţi ajunge fără probleme în oraşele Sotogrande şi Marbella. Aproape de complex sunt o mulţime de buticuri, baruri, terenuri de golf şi multe facilităţi pentru sport, activităţi de timp liber şi culturale.

Complexul se află în prima linie la are şi dispune de acces direct pe plajă. Se pot folosi şi şezlongurile din jurul piscinelor înconjurate de spaţii verzi. Întreg complexul este monitorizat prin CCTV, ceea ce oferă o siguranţă deplină tuturor oaspeţilor şi proprietarilor.

Aveţi la dispoziţie pentru a alege apartamente la mansardă, cu 1-2 dormitoare şi terase mari şi apartamente cu două dormitoare. Toate apartamentele dispun de loc de parcare şi debara. Spaţiile comune includ grădini şi piscine cu acces direct la mare. 

Apartamentele sunt dotate cu gresie din porţelan italiană, bucătării complet echipate, dulapuri încorporate, aer condiţionat, seif, pregătire pentru alarmă, interfon etc. Băile sunt complet mobilate, au oglindă, cabină de duş şi cadă cu hidromasaj.

Dacă se doreşte, apartamentele din acest complex pot fi închiriate turiştilor, obţinându-se venituri atractive din închiriere.  Aeroportul internaţional din Malaga este la o distanţă de cca. 90 km de complex.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: