Apartamente exclusiviste în renumita La Marina de Sotogrande

Număr de referinţă: TW19855
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: San Roque, Cádiz
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 96.91 m2 - 144.50 m2
 
Preţ:
404.000 € - 525.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Achiziționarea unui imobil nu este doar o investiție. Este și o ocazie de împlinire a unui vis. O posibilitate de a trăi altfel. Vă veți putea bucura oricând în timpul anului de o mare minunată, de plimbările pe plajă, de cele mai bune terenuri de golf sau de excepționale bucătărie spaniolă, stând în propria locuință. Deveniți unul dintre primii proprietari au unui apartamente exclusivist minunat, situat în apropierea portului La Marina de Sotogrande.

Apartamente noi nu doar pentru iubitorii de iahting

Acest nou resort de litoral include 56 de apartamente, care au vederi minunate către La Marina de Sotogrande. majoritatea apartamentelor au 2 dormitoare, dar sunt și câteva cu trei dormitoare. Dezvoltatorul oferă posibilitatea de modificare a două apartamente într-unul singur, cu 4 -5 dormitoare. Apartamentele sunt foarte luminoase și moderne, dispunând de terase private orientate către este și sud-est, unde vă veți putea desfăta în razele soarelui de priveliștile minunate, bucurându-vă din plin de frumusețea acestor locuri. Fiecare apartament dispune de un loc de parcare și de boxă. Ambele sunt incluse în prețul de achiziție. Acest resort privat dispune și de piscine și de spații verzi frumos amenajate.

Cea mai prestigioasă zonă rezidențială din sudul Spaniei

Cumpărați-vă un apartamente în Cea mai prestigioasă zonă rezidențială din sudul Spaniei și bucurați-vă de serviciile la cel mai înalt nivel oferite de portul La Marina de Sotogrande, de iacht clubul din apropiere, de plajele minunate alfate la doar 5 minute de aici sau de Santa Maria Polo Club, o destinație unică pentru iubitorii de golf și polo. În împrejur se găsesc 5 terenuri de golf, cele mai căutate dintre acestea fiind Valderrama (unde se desfășoară Ryder Cupu), Real Club de Sotogrande și San Roque Golf. Locul este ideal și pentru iubitorii de iahting și sporturi nautice, pentru jucătorii de tenis sau paddle tenis. În imediata apropiere sunt multe restaurante, magazine, club de tenis, club de sporturi nautice și teren de paintball.

Localizare

Sotogrande/ San Roque se află la cca. 25 km de aeroportul internațional din Gibraltar și la aproximativ 100 km este aeroportul internațional din Malaga, cu linie directă tot timpul anului din București.

Termen de construcție

Construcția a început deja. Finalizarea resortului este planificată pentru noiembrie 2020.

Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: